Bu bir erkek sloganı değil ! Bacakları ve basenleri kalın olan hanımların isyanı. Kadınlarda yağlar genellikle göbek, basenler ve baldırlarda birikir.Ne kötü durum değil mi hanımlar. Bacak ve basenlerin kalın olması kıyafet almak ve yakıştırmak da insana çok zorluk yaşatır.
Ahmet Maranki aslında hayatımıza popüler kültürün bir armağanı.Televiyon seyrederken ya da bilgisayar başından gündemi takip ederken bir düşünün 10 sene öncesine kadar şu günlerden hangisini yaşıyorduk ? Hiç aklımıza geelir miydi şimdi böyle evden dahi çıkmadan doktorların ve uzmanların evimize kadar gireceği.
Dudaklarınızı güzel gösteren en önemli makyaj malzemesidir ruj.Özellikle hi,ç makyaj yapmamış olsanız bile sadece dudaklarınıza ruj sürmeniz sizi daha bakımlı ve güzel gösterebilir. Ruj sürmek kolay gibi görünür aslında.Ne var canım her zaman yaptığımız şey de diyebilirsiniz ama doğru ruj sürme teknikleri sanıldığı gibi herkesin yaptığı bir makyaj yöntemi değil.
Yüzdeki çiller, çillenmeler, lekelenmeler ve kahverengi lekeelr nasıl geçer, doğal cilt arındırma ve beyazlatma nasıl olur, bayanların şirinlik simgesi çiller haddinden fazla çoğalınca nasıl önlem almak lazım ? Çillerinden şikayetçi olanlar üzülmesin, her şeyin çaresi olduğu gibi çillerin de çaresi var artık.Çilleri geçirmek kolay ve üstelik de pratik.
Merhaba arkadaşlarım, Geçen sene forumumuzda motive olmuş ve 2 ayda 15 kilo vererek 115 kilodan 100 kiloya inmiştim.Son derece sağlıklı ve düzenli bir kilo verme dönemi yaşadım.Ne var ki araya giren ailesel olaylar, çevresel olumsuzluklar ve psikolojik sorunlar nedeniyle kilo verme çabam sekteye uğradı.








