kadınlara özel bi yer

Kadınlara Özel Bir Yer

Aldatıldığını nasıl anlarsın ?

Kategori Aşk ve Evlilik on Tem 14, 2008

aldatılmakAldatmak en aşağılık davranış, aldatılmak çok onur kırıcı bir davranış…Aldatıldığını anlamak herhalde bir insan için en büyük darbe olsa gerek.

Biz kadınlar erkeklere nispeten çok daha önce anlarız aldatıldığımızı.kadınlık hislerimiz bizi yanıltmaz ve başka bir kadının varlığını çabucak sezeriz.

Bizkadınlar mutlaka hissederiz aldatıldığımız…

Uzmanlar, bir kadının eşinin başka bir ilişki yaşadığını anlamamasının mümkün olmadığı görüşünde. Bu konuda şunları söylüyor:

“Erkeğin her zamanki rutini bozulur. Her zaman yapmadığı şeylere yönelmesi, yeni hobilere vakit ayırması, fazla harcama yapmaya başlaması en çok görülen belirtiler. Eğer kadın duygusal olarak kendini köreltmemişse, bunu mutlaka hisseder. Kadınlar çok iyi dedektiflerdir. Bunun peşine düşerler ve olup biteni öğrenirler. Erkekler de kendilerini çabuk ele verirler.”


Google
 
Bu siteye abone olun !

Trackback URI |

yoruma kapalı


  • Google